Voorwaarden

Verhuurvoorwaarden

 

Voordat je een fantastische tijd tegemoet gaat in Vakantiehuisje Exloo en kunt gaan genieten van de natuur, willen wij je graag attenderen op de volgende punten;

  1. Wij spreken af, en je verklaart hierbij, dat je Vakantiehuisje Exloo persoonlijk betrekt. Ook verklaar je dat je Vakantiehuisje Exloo en het terrein rondom op een nette en correcte wijze gaat bewonen en dat er tijdens het verblijf geen overlast veroorzaakt zal worden. Breng je onverhoopt schade toe aan het terrein/huisje of is er sprake van nalatig gebruik, dan kunnen de kosten daarvan op jou verhaald worden door de verhuurder.
  2. Vakantiehuisje Exloo wordt gemeubileerd verhuurd en is voorzien van voldoende keukengerei, vaatwerk, glaswerk, voor het hele gezelschap. Bij aankomst zijn alle apparaten in werking. Mocht dit niet zo zijn, informeer ons dan zo spoedig mogelijk. Zij zullen dan zo snel mogelijk het probleem proberen te verhelpen. Ook ben je als gast verplicht aan ons om binnen 24 uur na aankomst te waarschuwen in geval van schade in het gebouw en de bijgebouwen of bijbehorende gebouwen.
  3. Uiteraard gaan we ervan uit dat je een zorgeloos verblijf hebt, maar mocht er onverhoopt toch iets gebeuren, is het belangrijk dat je als gast verzekerd bent tegen de Wettelijke Aansprakelijkheid die gepaard gaat met de huur van een natuurhuisje (brand- en waterschade). Ben je niet WA verzekerd, dan kan je persoonlijk aansprakelijk gesteld worden voor deze schadekosten en voor de rente over deze kosten. Vakantiehuisje Exloo zelf heeft het verhuurde gebouw en bijgebouwen ook verzekerd (opstal en inboedelverzekering).
  4. Verder is het belangrijk om te weten dat je als gast de verhuurder of zijn/haar vertegenwoordiger nooit de toegang tot het natuurhuisje mag weigeren als hierom gevraagd wordt.


    Overige bepalingen en huisregels:

In het huisje is roken niet toegestaan en zijn geen feesten en evenementen toegestaan.

 

Annuleringsvoorwaarden:

  • Bij annulering binnen 24 uur na boeken heb je recht op volledige restitutie van het boekingsbedrag.
  • Bij annulering tot de 42ste dag voor aanvang van het verblijf bedragen de annuleringskosten 30% van de reissom Bij annulering vanaf de 42ste tot de 28ste dag voor aanvang van het verblijf bedragen de annuleringskosten 60% van de reissom.
  • Bij annulering vanaf de 28ste dag tot de eerste verblijfsdag bedragen de annuleringskosten 90% van de reissom.
  • Bij annulering op de eerste verblijfsdag of later bedragen de annuleringskosten 100% van de reissom.