OMGEVING

Het schitterende landschap van uitgestrekte bossen en op de rand van het weidse akkerbouwland dat zich uitstrekt tot aan de grens met Duitsland, biedt vele goede mogelijkheden om eindeloos te wandelen, te fietsen of paard rijden op één van de vele routes. Het vakantiehuisje sluit aan op het Hunzebos van de boswachterij Borger en aangrenzend ligt Odoorn via het heideveld letterlijk op wandelafstand.

U kunt natuurlijk ook eens rondneuzen in het schilderachtige museumdorp Orvelte. Neem eens een kijkje in het verkeerspark of TT-Circuit te Assen, terwijl bij regenachtig weer de overdekte “Speelstad Oranje” bij Beilen leuk is voor de kinderen.

De dierentuin in Emmen, de mooiste dieren- en vlindertuin van Europa, met de afdeling Patagonië, eveneens een aanrader.
Tijdens uw fiets- en autotochten zult u steeds een sfeervol landschap met historische dorpjes tegenkomen en vele bezienswaardigheden.

Exloo
Zin in rust, ruimte, groen of toch actief bezig zijn? Dat alles is mogelijk tijdens een bezoek aan de gemeente Borger-Odoorn waar Exloo gelegen is, deels gelegen op de Hondsrug, deels een veenkoloniaal landbouwgebied met ruime vergezichten.

Jaarlijks bezoeken tienduizenden toeristen dit gebied en zijn er meer dan 700.000 overnachtingen.
De overnachtingsmogelijkheden variëren van uitstekende hotels tot een eenvoudige trekkershut of van een luxe recreatiebungalow tot een eenvoudige kampeerplek in de vrije natuur.

Borger-Odoorn is een gemeente met een afwisselend landschap, dat ruime mogelijkheden biedt voor recreatie. Er bevinden zich een uitgebreid wandelpadennetwerk en vele kilometers fietspad, die ook uitstekend geschikt zijn voor skaten.

Golfbaan
OP loopafstand (700 m) is Golfpark Exloo. Op deze openbare baan is geen GVB verplichting en daarmee voor een ieder toegankelijk.
Omdat de golfclub bij de NGF is aangesloten , is het nu voor iedereen mogelijk om bij ons het officieel golfvaardigheidsbewijs te halen.

De 18 holes golfbaan is zowel als het vakantiehuisje aan de Valtherweg gelegen en aan de rand van de Hondsrug met weidse vergezichten op de Hunzevallei. De fraai aangelegde golfbaan zorgt ervoor, dat u tijdens een sportieve inspanning, ontspannen kunt genieten van het prachtige Drentse landschap.
De natuur, de “luchten” en vooral de stilte zullen u zeker opvallen. Het gevarieerde terrein, de lastige waterhindernissen en bunkers, zullen u telkens weer uitdagen. De golfbaan is technisch van hoogwaardige kwaliteit. De golfer kan hier zijn hart ophalen. Van zeer jeugdige spelers tot aan de geoefende spelers, u zult zeker genieten van de golfsport. https://www.golfparkexloo.nl/